Обучение по слънчева педагогика в Арбанаси, втори семестър

Радостни сме да Ви информираме за предстоящото  обучението по слънчева педагогика – втори семестър, което ще се проведе от 31.10 до 03.11.2017 г. в Арбанаси – Велико Търново.

С това обучение продължаваме да работим за получаване на задълбочени познания относно методиката и прилагането на слънчевата педагогика.

Вторият семестър е отворен за участие на всички, участвали в първия семестър в Ксилифор, както и за завършилите предишни курсове по слънчева педагогика.

Програмата е ориентирана към двете направления – родители, учители и студенти по педагогика.

Отново основно място е отделено на самовъзпитанието на учителя и родителя, което е от първостепенно значение за приложението на системата и методиката.

Вторият семестър ще завърши с теоретична и практическа форма на проверка за усвоеното през време на обучението.

Обучението не е свързано с получаването на кредитни точки според новите стандарти за квалификацията на педагогическия персонал.

Място на провеждане: „Рачев хотел Резиденс” – Арбанаси, Велико Търново

http://rachevarbanasi.com/

Програмата за деня започва с дихателни и гимнастически упражнения. Упражнения по Паневритмия са включени в предстоящата програма за прилагане на ежедневните здравословни практики, които част от обучението по слънчева педагогика.

Заниманията са с единична продължителност от средно 45 минути, с обединяване или почивки между тях. Провеждат се във времето от 9.30 до 17.00 ч., с голяма обедна почивка.

Храненето е трикратно – закуска, обяд и вечеря. Менюто е вегетарианско. Имаме потвърждение от хотела за възможности за веганско меню.

Заплащат се разходите за нощувки, храна, зали и консумативи в наетите бази за провеждане на заниманията.

Допустимо е да се заплащат само храната и останалите разходи без нощувките за тези участници, които са в близост до базите за обучение.

ЗАПИСВАНЕ

Молим участниците, които желаят да се възползват от различните възможности за участие, да попълнят внимателно формуляра, следвайки посочения линк:

https://goo.gl/forms/wrgWjAWDwVBptGjE3

Стойността на обучението  се  заплаща единствено по банков път на следната сметка (с издаване на фактура), до 27 октомври 2017 г.:

ЧОУ „ИЗГРЕВ“ ЕООД

„ЮРОБАНК БЪЛГАРИЯ“ АД

BIC: BPBIBGSF

IBAN: BG67BPBI79401084319201

Допустимо е присъствието на други членове на семейството, при условие, че това е отбелязано при попълването на приложения формуляр.

Всички успешно завършили трите семестъра на обучението, ще имат удостоверение за използване на методите на слънчевата педагогика под супервизия (или методическо ръководство), с допълнителни разяснения по време на обучението.

 

Молим Ви, ако имате допълнителни въпроси, да ни  пишете на e-mail: sunpedagogy@gmail.com или да ни позвъните на тел: 0886 66 97 67