В ЧОУ „ИЗГРЕВ“ ВСЯКО ДЕТЕ ИМА ОТКРИТ ТАЛАНТ!

В ЧОУ „ИЗГРЕВ“ всяко дете има ОТКРИТ талант!

 

Има ли училище в България, в което учениците постигат с лекота своите образователни успехи и заедно с това развиват осъзнато своите личностни качества? Училище, в което добрите постижения на изпити и състезанията не са самоцел, а резултат от съчетанието на позитивна учебна среда и подкрепящи учители?
Да, има! Частно основно училище „Изгрев“ е дом на слънчевото детство!

В ЧОУ „Изгрев“ се прилагат принципите на слънчевата педагогика. Чрез тази авторска образователна система, учителите успяват да създадат уникална по рода си учебна среда, която съобразно методите си, създава най-благоприятни условия учениците да растат и учат. За прилагането на индивидуалния подход, учители и родители имат на разположение и специално разработено мобилно приложение, което включва различни диагностики, упражнения и насоки за възпитание.

Като част от уникалната здравна програма на училището, всеки учебен ден започва с кратки гимнастически упражнения и Паневритмия в двора. Тази обичайна сутрешна среща, хармонизира децата и те вече осъзнавайки, че са част от едно цяло, са готови за спокойно и осъзнато общуване помежду си.

Всеки, които пристъпи в двора на училището, още в първите мигове разбира, че е попаднал на необикновено място. Присядайки на пейка до цветната градинка, пред очите му се открива прелестна планинска гледка, която носи своето възпитателно послание. До ушите достигат звуци на класическа музика, изсвирена от детски ръце. На полянката приседнали ученици похапват плодове, а други тихо четат с интерес книги. В класните стаи едни решават математически задачи, други правят химически опити, а трети тъкат на дървен стан.

        Тези идилични гледки са ежедневие за учениците от ЧОУ „Изгрев“. Потопени в тази образователна, културна и природна среда, те не чувстват тежест от това да се подготвят за учебните часове или за национални външни оценявания. Липсата на стрес и извънредно натоварване, поражда в децата чувство на приемане, свобода, но и на лична отговорност за своите умения и знания. Всичко това води до отлично представяне на състезания и изпити (златни и сребърни медали на международното състезание „Математика без граници“, класирани ученици за областни и национални кръгове на олимпиади по биология, география, история, български език и литература, музика; топ 17 по резултати на Национално външно оценяване по БЕЛ и математика за цяла София),  което единствено потвърждава за пореден път значението на емоционалното и социалното благосъстояние за постигане на интелектуално такова.

 

Всеки човек има някакъв скрит талант. Навярно сте чували тези думи. В ЧОУ „Изгрев“ всяка дете има открит талант. Тъй както е разнообразно в природата, така е и в следобедните часове в училище „Изгрев“. Палитра от извънкласни дейности – изучаване на цигулка, пиано, китара, флейта; занимания по компютърно моделиране, ментална аритметика, английски език; изучаване на народни и класически танци; участие в литературни, астрономични, спортни клубове и училищен хор с професионален диригент; градинарството и тъкане.

 

Пъстрият учебен ден е успял да събере в себе си всичко – гимнастика, уроци, здравословни навици, междучасия и почивки, занимания по интереси, време за самостоятелна подготовка на домашни работи, игри. И когато той приключи в 17:00ч. учениците се отправят към своите домове да бъдат със своите семейства. Пълноценно общуване с учители, съученици, семейство и природа. Абсолютна предпоставка за израстване на едни деца в здрави, добри, разумни и осъзнати възрастни.

 

Отворен прием за ученици от подготвителен до седми клас за предстоящата учебна 2023-2024 година!

Заповядайте на безплатен пробен ден и разговор с екипа на училището!

 

Тел.: 0882 369 240 , 0888 563 433

Email: izgrevou@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/izgrevou

Формуляр за кандидастване: https://shorturl.at/cgrQ4