Прием в прогимназиален етап за учебната 2018/2019

Нашият опит показва, че за една учебна година могат да настъпят много положителни промени, свързани със самочувствието, увереността, силите и знанията в децата, когато имат подходяща среда за разкриване на техните дарби и способности.

Разбира се, прекрасно е да имаме повече време на разположение да общуваме, споделяме и да се учим, затова вратите ни са отворени, както за бъдещи седмокласници, така и за деца, на които предстои да бъдат в пети и шести клас през идващата учебна година.

Новата учебна година е първата, в която ЧОУ “Изгрев” е със статут на иновативно училище и се радваме, че имаме възможността да изградим учебните и извънкласни дейности още по – хармонично и цялостно. Повече за иновациите може да прочетете тук.

Ако имате интерес към някои от класовете в прогимназиален етап, Ви молим да попълните заявление за кандидатстване. Ще се свържем с Вас за всички детайли и при интерес да уговорим лична среща, а в сайта и блога на училището може да разгледате статии за методиката на преподаване и училищния живот.

Mоже да се свържете с нас и по мейл: izgrevou@gmail.com или на тел: 0896669767