Блог

Приказки от календара – Какъв ще бъде януари?

Знаем, че снежинките са различни и всяка си има неповторима форма, защото изминава свой собствен път. Това зависи от температурата на въздуха, от влажността и др. Тези кристални създания се формират в движението си към земята.

В нашия календар януари е украсен с прекрасни снежинки, всяка създадена от различно дете. Както в природата, така и в календара никоя не е еднаква с друга, защото снежинките и децата идват на земята със своите индивидуални потребности и значимост и създават красота по свой начин. За нас, по – големите, остава да ги подкрепяме и вярваме в техните възможности.

Снежинките в календара са и от онези специалните, които “стоплят” с детска чистота и с онова необикновено внимание към детайлите, което е присъщо за малките.

Дните от седмицата също са интересни. Към всеки един от тях през януари сме добавили съответната подходящата дейност, защото, ако още в началото установим добрия ритъм, в края на годината ще можем да се радваме на придобивки и качества.

Съответствията по дни са разгърнати и в следващите месеци, така че във всеки един от тях да има акцент и насока на какво може да се обърне внимание. Добрата комбинация и съчетанието водят до добрите резултати.

В поредицата “Приказки от календара” очаквайте:

Какви кокичета ще има през февруари?

Цялата концепция на календара е съобразена с ритъма на природата. Ако искате той да стане част от Вашата 2020 г., може да го поръчате оттук.